Rakastan rahkaa.
Teen rahkaa viikottain, ja syön sitä usein välipalana, iltapalana, aamiaisella... Rahka on paitsi suloisen hyvää, myös tarpeellista urheilevan kasvissyöjän proteiinin tarpeen tyydyttämiseksi. Rahka on ehdottomasti "ruoka", joka on bravuurini. Ei kovin mahtaileva bravuuri, itse asiassa melko arkinen eikä ollenkaan vaikea, mutta joka tapauksessa: teen TODELLA hyvää rahkaa.
Rahkaan on oiva käyttää "jämiä" (sama pätee toiseen bravuuriini smoothieen): viime vuoden pakastemansikoita, melkein pilaantuneita banaaneita, riisipuuron tai keitetyn riisin jämät ja mitä ikinä keksitkin -paitsi ehkä pinaattia tai kalaa.
Lauantai-illan jälkkärirahkaksi käy sovellus pohjoismaisesta perinnejälkkäristä Maltan riisistä: rahkaa, vispautuvaa vaniljakastiketta, riisipuuron jämät, mansikoita ja kaiken kruunuksi sipaus sitruunan mehua. Uskon, että taivaasta satoi rahkaa, ei mannaa.
Rahka = parasta.
VastaaPoistaOli kiva nähdä omat artikkelini linkitettyinä tänne, kiitos siitä! Ja työmatka Pariisiin = parempaa kuin rahka! :D